Kelly Buys, sportkinesitherapie en orthopedische revalidatie in Brecht (Antwerpen)

 
 
 

Herstel door beweging

Wanneer u kampt met pijn aan uw spieren of gewrichten, helpt kinesitherapie u met behulp van gerichte oefeningen om uw bewegingsvrijheid te herwinnen. Bij kinesitherapeute Kelly Buys kunt u terecht voor orthopedische revalidatie bij trauma’s of na operaties. Deze gemotiveerde, jonge en enthousiaste kinesiste is werkzaam in haar praktijk in de regio rond Brecht en Sint-Job-in-’t-Goor (Antwerpen).

 

Met een diploma van kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen en sportkinesitherapie aan de VUB, beschikt Kelly Buys over alle nodige expertise om u doeltreffend te ondersteunen bij uw herstel. Wilt u uw bewegingsvrijheid vergroten na een ongeval of operatie? Neem meteen contact op om een afspraak te maken voor gerichte opvolging van uw klachten.

 
iStock_000035749756_Large iStock_000021484900_XXXLarge 200259790-001 physioterapists 1
 

Sportkinesitherapie; voorkomen en genezen

Kinesitherapie biedt een efficiënte behandeling van fysieke klachten zoals rugpijn, nekpijn of pijn aan gewrichten. Maar ook elke sporter kent de voordelen van een opvolging door een gedreven kinesiste. Om spieren en gewrichten te ondersteunen bij de opbouw van kracht of uithouding, biedt sportkinesitherapie een ruim scala aan oefeningen om trainingsschema’s te ondersteunen – zowel voor professionele als recreatieve sporters.

 

Kelly Buys is gediplomeerd sportkinesitherapeute in Brecht - Sint-Job-in-’t-Goor (Antwerpen). U kunt bij haar terecht voor een grondige opvolging van uw sportieve activiteiten en gerichte behandelingen bij blessures. Contacteer haar om uw sessie in te plannen!

 

 


 

Kelly Buys uw Kinesiste  uit Brecht - Sint-Job-in-'t-Goor

 

 

Hofstraat 13,

2960 Brecht

tel.: 0471 32 34 75

 

Email: kine.kellybuys@gmail.com